Для фарбованого волосся з іланг-іланг

(Ylang Ylang) For colored hair іланг-іланг родом з вологих тропічних регіонів Індії, Індонезії і Малайзії. Ефірна олія виготовляється з квітів рослини шляхом дистиляції. Олія широко використовується в косметичній та парфумерній промисловості. Олія має відновлюючі,
заспокійливі та цілющі властивості, прискорює регенерацію клітин, що особливо цінно у боротьбі зі зморшками, а також сприяє росту здорового блискучого волосся.