У період з 17 по 19 вересня в Києві пройшла 13-а за рахунком виставка, яка зібрала в 3 виставкових павільйонах професіоналів індустрії краси. Про те, як була представлена ​​продукція брендів Angel Professional, DANCOLY і нова лінія Angel Provence – далі!

Технолог Angel Professional і Dancoly Андрій Корецький на виставці InterCHARM представив нову лінію від фахівців Dancoly – органічну косметику Provence і розповів колегам про особливості складу і застосування продукції Angel Professional і Dancoly.

Технолог зазначив, що на сьогоднішній день косметика Provence затребувана в усьому світі (представлена ​​в 58 країнах, використовується в 6 000 салонах), а Україна тільки знайомиться з прогресивною маркою.

“Органічна косметика – це вибір сучасного професіонала. Provence – це 89% органічних компонентів, це натуральна і високоефективна косметика. Екстракти ефірні масла трав, квітів, фруктів – безперешкодно проникають глибоко в структуру волосся і швидко забезпечують відмінний результат. Я радий познайомити з нею клієнтів і колег в Україні “- сказав технолог.

Учасники виставки могли відчути прекрасні аромати натуральних ефірних масел від Dancoly Paris і Provence і відпочити від галасливої ​​виставки в оазисі SPA.

Виставка пролетіла так швидко, залишивши приємні враження і нові знання у майстрів. Клієнтам залишається тільки звернутися за консультацією до майстрів в своєму місті, де буде підібраний догляд, ідеально відповідає потребам волосся. Благо, асортимент засобів DANCOLY PARIS досить широкий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *